Köszöntünk a Miskolci Jegyvizsgálók Honlapján!

 *********************************************** QR Code

VBKJ 2014 letölthető anyag

( füzet, nyomtatványok, kitöltési szorzótábla )

Minőségbiztosítási mottónk:

"A még éppen megfelelőtől a majdnem jóig"

 

" Vasutasok Bálja"

Szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját a VOKE Vörösmarty Művelődési Ház szervezésében " Vasutasok Bálja" rendezvényünkre                                                  Időpont: 2014.március 07. /péntek/ 

Helyszín: VOKE Vörösmarty Művelődési Ház Miskolc, Lenke u 14/a 

Részletek a linken.

 

Letölthető anyagok 

Hírkatalógus 

  Elérhetőségünk:

Msjvk admin mail linkfülön keresztül

Várunk tőletek minden észrevételt, megjegyzést,oldalunkhoz kapcsolódó anyagokat, veletek megtörtént dolgokat amket szeretnétek velünk , és az oldalon keresztül másokkal is meg osztani , látott hallott vagy akár fényképezett érdekességeket, videókat.

( msjvk )

Counter Powered by RedCounter

 

BEVEZETŐ

 

Minden érző és gondolkodó emberi lény vele született tulajdonsága, hogy tagja kíván lenni egy közösségnek. amelyben értik, elismerik, s amelyet a legjobb tudása szerint szolgál. Ez lehet a család, egy baráti kör, vagy épp a munkahely.

Sok-sok évvel ezelőtt, a "nagy öregek" mesélték, hogy a vasutasság egy nagy család volt. 

Az utazói munkakörben dolgozóknak már akkor sem volt azonban könnyű dolguk, hiszen a munkahelyi kapcsolat akkor is csak futó találkozások szüntelen sokaságából állt.

Nem könnyű, és valljuk be, sokak álltal lenézett munkakör a jegyvizsgálóké. Pedig mára a  kollégák nagy része érettségizett, vagy éppen nyelvet beszélő, diplomás ember.

De hogyan derülhetne ki milyenek is vagyunk, miről, hogyan gondolkodunk, ha nincs egy tér, egy virtuális Hyde-park, ahol szabadon beszélhetünk? Ez a hiányérzet szülte ezt a honlapot."mert kell, hogy nekünk is legyen"-volt a mottónk.

A honlap mára "kinőtte" magát. Naponta kutatjuk, keressük, mire van igénye az olvasóink egyre népesebb, és már régen nem csak jegyvizsgálókból álló táborának. Igyekszünk megújulni, követni a változásokat, és egyszerre szórakoztatónak, informatívnak  és hitelesnek lenni. Mindig öröm,, amikor találkozok egy kollégával, és dícsér minket. És örülök a kritikának is, mert az építő kritika a fejlődéshez szükséges.

Reméljük, hogy mindenki megtalálja amit keres nálunk: szólásteret a fórumokban, híreket, a munkánkhoz szükséges anyagokat, a szórakozási lehetőségeket. Ehhez minden segítésget magadunk.

 

Szerkesztőség
 

Impresszum:

Felelős szerkesztők:

Novák László (MSJVK)

Lévai Zsolt (Hírszerkesztő, Le Profi)

Lénárt László

IP 

 

E-mail:
Jelszó:
 Regisztráció
Elfelejtett jelszó
 
 
 
 
Név:
E-mail:
 
 


msjvk.lapunk.hu címoldaláraLap tetejéreOldaltérképHirdess oldalainkon!
ingyen honlap
Powered by lapunk.hu - Legyen neked is egy ilyen oldalad ingyen!